Uusi vuosi, uudet tuulet!

Paperiaaveet- blogi on ollut tauolla pimeän ja työntäyteisen syksyn ajan. Blogi nousee kuitenkin haudastaan kuin kunnon epäkuollut ainakin – jos ei kauniimpana niin ainakin eläväisenä.

Tänä vuonna on tiedossa kaikenlaista hienoa. Toivon mukaan myös blogin päivitystahti kasvaa talviunen jälkeen.

Kirjoitusasioita!

reviiri.etukansi_webTarkoituksenani on saada kirjoitusprojekteihin taas vauhtia. Viime vuonna minulta julkaistiin ensimmäiset tekstit Reviiri 2013 -runoantologiassa. En olisi kyllä arvannut, että ensimmäiset julkaistut tekstini olisivat runoja proosan sijasta, mutta ilmeisesti elän todeksi Runotyttö-kirjojen lapsuudessa herättämiä unelmia. (Toisin kuin kirjoissa, runoilijoille ei tosin makseta mitään. Pääsen siis samalla toteuttamaan teini-iän haaveeni materialismia halveksuvasta hulttiotaiteilijaelämästä.) Tänä vuonna on odotettavissa ainakin pari novellijulkaisua, joista kerron lisää, kunhan ne ovat ajankohtaisia.

Ennen kaikkea tavoitteena on tietysti kirjoittaa enemmän ihan kaikkea: novelleja, runoja, blogipostauksia, raapaleita, mitä ikinä.

Blogiasioita!

Haluan saada Paperiaaveet-blogiin enemmän kirja-asiaa. Historiallinen fiktio kaipaa vastapainokseen kotimaista spefiä. Minun on pitänyt jo (häpeällisen) pitkään esitellä muutamia Kuoriaiskirjojen julkaisuja. Kirjat eivät suinkaan ole unohtuneet, vaan niistä kuullaan pikapuoliin.

Olen pyöritellyt myös ajatusta runoblogin perustamisesta vaikka tämän blogin alle. Katsotaan, rohkenenko. Hiomattoman tekstin näyttäminen maailmalle hirvittää ja sisäinen kyynikkoni yltyy äänekkääksi, mutta toisaalta ajatus hypoteettisesta yleisöstä saattaisi inspiroida kirjoittamaan enemmän.

***

Tällaista on siis tiedossa tänä vuonna. Inspiraatiot tulevat varmasti viemään soihin ja harhapoluille ja raunioittamaan kaikki huolella laaditut suunnitelmat, mutta niin niiden kuuluukin tehdä. Hyviä eksymisiä kaikille vuonna 2014!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s