Pullopostia Camp NaNoWriMosta

Blogi on taas viettänyt hetken hiljaiseloa kesän ja miekkailun vietyä mennessään. Pari kirja-arviota on työn alla, mutta ne todennäköisesti lykkääntyvät kunnes parhaillaan meneillään oleva projektini on ohi. Heinäkuu nimittäin on Camp NaNoWriMon aikaa! 2014-Participant-Facebook-Profile

Camp NaNoWriMo on marraskuussa tapahtuvan varsinaisen NaNoWriMon kepeähenkisempi sukulaistapahtuma, jossa saa itse asettaa kuukauden sanamäärätavoitteensa. Projektin ei myöskään tarvitse välttämättä olla romaani. Osallistujat jaetaan enintään 12 hengen mökkeihin, joissa keskustellaan kirjoittamisesta, sparrataan toisia ja hörhöillään yleisesti.

Minulle Camp sopii varsinaista NaNoWriMoa paremmin, koska olen erittäin hidas kirjoittaja, jolle jo 500 sanaa päivässä on kiitettävä kirjoitustahti. Etanavauhdilleni sopivasti valitsin siis sanamäärätavoitteekseni vähemmän kunnianhimoiset 10 000 sanaa – riittävästi siihen, että kuukaudessa pitäisi saada aikaan kasa novelleja, joiden aiheet ovat kummitelleet alitajunnassa ja muistikirjan sivuilla jo hyvän aikaa.

Novellien kirjoittamisen huonona puolena on toki se, että yhden valmistuttua joutuu heti laatimaan uuden suunnitelman, eikä flowta ole niin helppo saavuttaa kuin pidemmässä projektissa. Toisaalta ei ole myöskään yhtä helppoa kirjoittaa itseään peruuttamattomasti suohon, kuten minulle on tapana käydä romaanikäsikirjoitusten kanssa. Tämä kuukausi näyttäköön kumpi toimii paremmin…

Luvassa on ainakin enkelidystopiaa, steampunkasioita ja Turku-aiheista fantasiaa. Tuotteliasta heinäkuuta siis kaikille!

Bonuksena kirjoitusnurkkaukseni, koska kissaakin kiinnostaa. Varmaan etenkin kissaa.

Bonuksena kirjoitusnurkkaukseni, koska kissaakin kiinnostaa. Varmaan etenkin kissaa. Jännittävän logistiikan tarkoituksena on saada aikaan harha-aistimus, että ranskalainen ovi kävisi parvekkeesta. Ollaanhan leirillä, ja leirillä kuuluu olla ulkona hyttysten syötävänä ja karhujen pureskeltavana.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s