Camp NaNoWriMo: Muistokirjoitus

Kesä tuli ja meni kiireineen. Kirpakoiden syysilmojen iskiessä tajusin, etten koskaan raportoinut Camp NaNoWriMon tuloksista. Asia on helposti korjattu: hyvin meni!

2014-Winner-Facebook-Cover

Alkuperäinen sanamäärätavoitteeni oli 10 000 sanaa heinäkuun aikana, mutta korotin optimistisesti tavoitettani 12 000 sanaan puolessa välissä kuuta. Onnistuin saavuttamaan tavoitteeni, joten tämä on ensimmäinen NaNoWriMo-tapahtuma, jossa olen voittanut!

Mitä tästä sitten jäi käteen hienon bannerin lisäksi? Suomenkielinen enkelidystopianovelli (1495 sanaa), englanninkielinen steampunkmetsämerirosvojuttu (8299 sanaa) sekä toistaiseksi keskeneräinen sekakielinen steampunklohikäärmeajannäyttäjäsysteemi (2421 sanaa tähän mennessä). Ainakin kaksi novelleista vaikuttaa kehityskelpoisilta, joten olen tulokseen oikein tyytyväinen.

Tänä syksynä olen aloittanut luovan kirjoittamisen opinnot Turun yliopiston johdantokurssilla, joten iso osa kirjoitusenergiastani menee tällä hetkellä siihen – sivuaineoikeuden kun saa vain menestymällä kurssilla, jonka arvosteluperusteet ovat jokseenkin mysteerisiä. Syksyn kirjoittamistavoitteisiin kuuluu myös osallistuminen Spekulatiivinen Turku -kisaan mahdollisesti useammalla tekstillä.

Tässä kirjoitusuutiset tältä erää. Seuraavaksi odotettavissa on pitkähkön tauon jälkeen vanhoja kunnon kirja-arvioita. Paperiaaveet varustautuu syksyyn rakentamalla vilteistä linnakkeen ja kirjoista barrikadin. Aseistuksena on kuumaa teetä, jolla karkottaa ilkiöivät pakkashenget. Mukavaa syksyä kaikille!

Mainokset

5 thoughts on “Camp NaNoWriMo: Muistokirjoitus

  1. Tosi hienon näköinen blogi! Vilttilinnake ja tee kuulostaa hyvältä… Hyvää syksyä!

  2. Kiitos 🙂 Kiva että löysit blogin! Muutin ulkoasua just hiljattain. Hyvää syksyä sullekin, ja toivottavasti onnistutaan näkemään taas jossain kohtaa!

  3. Mua kiinnostaa tietää mitä tarkoittaa toi menestyminen kurssilla? Siis miten hyvin pitää menestyä?? Sä oot kyl niiiin hyvä et luulis riittävän menestymiseen 😉

  4. Kiitos uskosta x) Kurssi on siitä jännä, että sinne otettiin yli sata opiskelijaa, joista vain 28 parhaiten menestynyttä saa sivuaineoikeuden luovaan kirjoittamiseen ja saa siis käydä lisää kursseja. Arvioinnissa otetaan huomioon kurssilla tehdyt työt (joista kaikista ei saa minkäänlaista palautetta tai arvosanaa) ja aktiivisuus (eli lähinnä se onko paikalla). Sataan kirjoittajaan mahtuu monta hyvää, joten saa nähdä miten käy…

  5. Ahaa… Idea on mun mielestä ihan järkevä. Mut tylsää että lopputulos on takuulla suurimmaksi osaksi arvioijan mieltymyksistä kiinni. Ehkä ne on sitten vaan tosi fiksuja, avarakatseisia ja kaukonäköisiä tyyppejä 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s