NaNoWriMo eli ainoa oikea tapa viettää marraskuuta

NaNo-2015-Participant-Banner

Taisin vannoa joskus, etten enää ryhdy NaNoWriMoon marraskuussa, koska ei se ole ihmisten aika vuodesta. Toisin kävi. Ja tällä kertaa nanoilu ei ole jäänyt pelkäksi yhden tai kahden päivän yritykseksi, vaan kirjoittamista oikeasti tapahtuu. Mukavaa tuntea taas jonkinlaista inspiraatiota pitkästä aikaa!

Parasta Alcuperäisessä ja Wirallisessa NaNoWriMossa on tietysti kaikki se hehkutus, hulluus ja obsessointi, jonka voi jakaa tuhansien muiden kirjoittajien kanssa. Tässä voi oppia vaikka mitä vippaskonsteja, joilla motivoida itseään kirjoittamaan! Yksi tämän vuoden suosikkiasioistani on Extreme Harry Potter Crawl -kirjoitushaaste. Olen jo kirjoittanut itselleni taikasauvan ja pöllön ja kurpitsapiiraita… Kannattaa ehdottomasti kokeilla NaNoWriMossa tai muuten!

Teen tätä aika epävirallisella otteella: työn alla on novelli romaanin sijaan, koska dedis oli ja meni, ja valmista pitäisi tulla. Jatkan toisella tarinalla sitten, kun tämä loppuu kesken kuukauden. Kirjoitan novellia ihan eri otteella kuin NaNoWriMo-romaania, joten tahtikin on ollut hitaampi. Katsotaan sitten loppukuusta, josko keksin jonkun hullun projektin, jota voin tehdä kunnon nanoiluhengessä. Tavoitteenani on lyödä omat ennätykseni ja kirjoittaa tässä kuussa 20000-25000 sanaa. 50000 on kaunis mutta utopistinen lukema – puolinano riittäisi minulle tänä vuonna paremmin kuin hyvin.

Rohkeutta kaikille urheille nanoilijoille!

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s