Herkästi särkyviä lupauksia vuodelle 2016

Tulevaisuus on täällä! Tai ainakin vuosi 2016… Pitkän ja pimeän syksyn jälkeen olikin jo aika vanhan vuoden kerätä luunsa ja painua vaivihkaa sinne minne vuodet nyt menevätkin.

Blogitavoitteeni viime vuodelle täyttyivät: yksi päivitys kuukautta kohden ja kirja-aiheista sisältöä. Kirjoitusasiatkin edistyivät ja muutamia lukkoja tuli avattua. Sain julkaistua raapaleita, novelleja ja kirja-arvosteluja useammassa lehdessä ja antologiassa.

Vuonna 2016 toivon saavani blogiin vielä enemmän kirja-aiheista sisältöä, jota ei ole julkaistu muualla. Viime vuoden päivityksistä monet olivat Spiniin kirjoittamiani kirja-arvosteluja, jotka ovat muodoltaan vähemmän rönsyileviä kuin blogipostaukset. Pitkät ja pakkomielteiset kirja-avautumiset ovat kuitenkin blogin suola, ja haluaisin kirjoittaa niitä useammin. Muistuttakaa minua merirosvoista ja mistä tahansa muusta, josta olen luvannut avautua!

Tälle vuodelle on tiedossa pari novellijulkaisua, ja uutta on työn alla. Tavoitteenani on saada jokin novellini julkaistuksi englanninkielisessä lehdessä. Sen lisäksi aion jatkaa romaanikäsikirjoituksen työstämistä. Epäilen olevani niitä kirjoittajia, joilta kestää kymmenen vuotta saada käsikirjoitus valmiiksi, mutta sitä parempi aloittaa viimeistään nyt.

Loistavaa kirjallista uutta vuotta kaikille ♥

 

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s