Hyvästi, Ziggy Stardust

hunky-dory-sessions

Vuosi alkoi surullisissa merkeissä. David Bowie palasi kotiplaneetalleen. Maapallo on hiukan vähemmän valoisa, omituinen ja ihmeellinen paikka. Bowie on vaikuttanut minuun niin monilla tavoilla, etten edes osaa ryhtyä avaamaan sitä. Hänen olemassaolonsa oli valopilkku keskellä ankeita teinivuosia, symboli rohkeudelle ja uskaltamiselle. Ja pahennusta hän onnistui herättämään alusta loppuun.

Haluan suositella Neil Gaimanin novellia The Return of the Thin White Duke kaikille, jotka ovat samoissa tunnelmissa. Se on luettavissa Gaimanin nettisivuilla Yoshitaka Amanon kuvittamana. En edes vitsaile Gaimanista kirjoittamassa real person fanfictionia, koska tämä on totta.

Avaruusbiisien sijasta muistelen keijukaiskuningasta yhdellä oudommista suosikeistani. Tämä pistää aina hymyilemään.

Mainokset

5 thoughts on “Hyvästi, Ziggy Stardust

  1. Otan osaa suruun. Hyvät biisi- ja novellisuositukset tähän hetkeen. (Trigger Warning ilmaantui juuri pari päivää sitten meille!)

  2. Ehkä se tästä, olen ollut nostalgiatripillä eilisestä lähtien… Trigger Warning oli kyllä hyvä kokoelma, pitääkin lisätä sen arvostelu blogiin kunhan Spinin pölyt vähän laskeutuvat!

  3. Joo. Nostalgiatrippailin itsekin eilen. Katsoin varmaan kaiken, mitä Youtube osasi näyttää – ja laitoin tosi paljon asianmukaista meikkiä, kun lähdin yliopistolle. Mutta hyvä! Arvostelun julkaisua odotellessa… Onko uusin Spin viimeinkin tullut ulos? (Ei ole saapunut meille, kun en ole taaskaan maksanut jäsenmaksua, enkä tehnytkään lehteen mitään. Voisin hiipiä Terrikselle vilkaisemaan sitä. Tai jotain.)

  4. Mmm, asianmukainen meikki… Paitsi että se ei ole kätevää, jos menen treeneihin illalla. Joo, uusi Spin on ilmestynyt! Kannattaa käydä Terriksellä tänään, huhut kertovat, että siellä on kakkua seitsemältä.

  5. Mahdollisesti. Hmmmm… olisin kyllä juuri lähdössä liikkeelle, mutta pitäisi kiiruhtaa muille asioille, joten saatan missata kakun ja myös Spinin toistaiseksi. (Onneksi huomennakin on kakkua. Mutakakkua.)

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s