Kirjoitusfiiliksiä Camp NaNoWriMon jälkimainingeissa

CNW_Winner_1500-1

Mikä on tämä outo valo, joka sokaisee ja sekoittaa pienen mielen? Se on toukokuu! Melkein kesä! Se tarkoittaa myös sitä, että Camp NaNoWriMo oli ja meni. Osallistuin, kirjoitin ja voitin.

Tällä kertaa kirjoitin huhtikuun campissa täysimittaisen nanon eli 50 000 sanaa. Se saakin luvan selittää, miksi en pahemmin ehtinyt raportoida projektista tai muutenkaan päivittää blogia. Oli liian kiire kirjoittaa! Mutta olen äärettömän tyytyväinen siihen, että voitin haasteen tälläkin kertaa. Alan hiljalleen uskoa kykyyni kirjoittaa pidempää proosaa. Ehkei juonenkehittely olekaan salatiedettä.

Romaanissani seikkaillaan edelleen vedenpaisumuksen jälkeisessä postapo-fantasiamaailmassa, jossa päähenkilömme toilailee tiensä selkkauksesta toiseen ja toivottavasti kasvaa siinä samassa kunnon ihmiseksi (tai siis selviytymiskelpoiseksi yksilöksi), sotkeutuu räjähdysherkkään paikallispolitiikkaan (ei ole hyvä idea ostaa pommeja hulluilta keksijöiltä ja potentiaalisilta sarjamurhaajilta) ja toivottavasti jossain kohtaa selvittää leijulaivojen arvoituksen, koska se oli vähän niin kuin ideana tässä koko jutussa.

Maailma on kesken. Niin kovin kesken. Mutta kartalla on paljon vähemmän tyhjää kuin aikaisemmin. Seuraavaksi pitäisi varmaan paneutua sellaisiin asioihin kuin ilmasto ja sateet ja merivirrat, mutta luulen, että ennen sitä pidän pari päivää lomaa lukemalla tentteihin ja sitten paneutumalla muiden ihmisten käsikirjoituksiin.

Saattaa olla, että päivityksiä tulee vielä jonkin aikaa harvakseltaan, koska tiedossa on tosielämän asioita, kuten muuttoa ja remppaa ja töiden alkamista, ja lisäksi pitäisi ihan oikeasti saada aikaan luvattoman kauan limbossa pyörinyt spefinovelli. Tällä kertaa ihan oikeasti. Vannon sen,  vaikka kirjoittajat ovatkin tunnetusti karmeita valehtelijoita.

Mainokset

2 thoughts on “Kirjoitusfiiliksiä Camp NaNoWriMon jälkimainingeissa

  1. Kiitoksia! On aika voitonriemuinen fiilis, koska sain kirjoitettua hankalan kohdan juonesta ja palaset alkoivat loksahdella kohdalleen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s