Usvaisella leirinuotiolla

Viime viikonloppuna olin elämäni toisella kirjoittajaleirillä – nimittäin Usva-leirillä Mikkelissä! Liuta kirjoittajia kokoontui lumisen metsän keskelle vaihtamaan ideoita, antamaan palautetta, juonimaan uusia suunnitelmia ja sosialisoimaan.

Minun ei ollut ollenkaan tarkoitus lähteä leirille. Sosiaaliset estot väittivät, että en minä nyt sinne, en varmasti keksi puhuttavaa ja paikalla on Oikeita Kirjoittajia… Mutta niinpä  vain ystävän hyväntahtoisen painostuksen seurauksena huomasin, että olin saman päivän aikana muuttanut mieltäni, hankkinut leiripaikan ja kyytikin oli järjestynyt. Eipä siinä sitten enää voinut vastaan panna.

Ja lopputulos oli luonnollisesti, että oli hiton hauskaa, tutustuin hienoihin ihmisiin, kiistelin runoudesta nuotiolla yömyöhään ja hankin flunssan. Se oli sen arvoista! Nyt on inspiroitunut ja innostunut olo. On aina ihanaa tietää, ettei kirjoittaminen ole vain jotain hulluutta, jota minä yksikseni teen omassa nurkassani. Paljon kiitoksia Anne Leinoselle leirin järjestämisestä.

Mainittakoon vielä, että ensimmäinen kirja tarttui matkaani tulomatkan ensimmäisellä pysähdyksellä: ilokseni huomasin, että Akhilleen laulu on suomennettu! Kirjaa on suositeltu monelta taholta, joten odotuksia on. Lisäksi sorruin esi-isämukiin, ja paluumatkalla löytyi vielä valtava sisustussulka cosplaytarkoituksiin. Se oli niin iso, että se piti laittaa takakonttiin. Tämä kaikki ABC:iltä. Kunnon kotimaan loma on siis suoritettu!

Mikkelistä löytyi myös talvi. Tajusin kaivanneeni lumisen metsän hiljaisuutta suorastaan pakahduttavasti. Ja nyt näyttää siltä, että toimme talven mukanamme Turkuunkin.

Muutamia jännittäviä julkaisu-uutisia on pian tiedossa novellien osalta, mutta palaan niihin myöhemmin, kunhan kaikki on varmistunut! Näillä näkymin tänä vuonna on tulossa ainakin raapaleita Spinin numeroon 1/2017 sekä zombinovelli STK:n urbaanin fantasian antologiaan.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s