Haastattelu Strange Horizonsissa

Mainitsinko, että tiedossa on Samovarin / Strange Horizonsin tiimoilta myös haastattelu? On haastattelu! Se löytyy nyt täältä.

Kovasti yritin suositella suomalaista spefiä ja etenkin sellaista, mikä olisi helposti saatavilla englanniksi, sekä novelleja, jotka löytyvät ilmaiseksi netistä. Worldcon-promoa on siis tehty! Strange Horizonsista on käsittääkseni porukkaa tulossa sinne, joten saatetaan päästä tapaamaan kasvokkainkin.

Muutenkin kaikkea pientä Worldconiin liittyvää on työn alla: palautin juuri Kosmoskynän englanninkieliselle serkulle Cosmos Penille viimeistellyn version novellistani ”Thief of Hearts”, joka tunnetaan myös pahamaineisena steampunkpuunovellina. Kosmiseen Colosseumiin tulin tehneeksi pari novelliarvostelua (tarinan opetus: älä lupaa asioita yöllä nuotion äärellä). Spinin enkkuspesiaalin novellikäännökset tulevat työllistämään enemmän tai vähemmän riippuen siitä, montako kääntäjää saan huiputettua hommaan.

Nyt alkaa vähitellen hahmottua, miten isosta jutusta Worldconissa on kysymys. Lippu on jo hankittuna ja cosplaysuunnitelmat tulilla. Jännitys tiivistyy.

Mainokset

3 thoughts on “Haastattelu Strange Horizonsissa

  1. Hei, mageeta, onnittelut myös haastattelusta! ❤ Worldconiin olisi kyllä mahtavaa itsekin mennä, mutta tajuttuani, miten törkeän hintaisia liput ovat, päätin, etten enää edes haaveile. 😀

  2. Ooh, kiitos suosituksesta! Loistavaa että blogi jaksaa ilahduttaa! Kävinkin juuri lainaamassa lisää Salvatorea…

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s