Novelliuutisia: Hehkulintu levittää siipensä Spinissä

spin119

Novellirintamalta kuuluu taas vaihteeksi hyviä uutisia! Viime vuoden Nova-kilpailussa viidenneksi sijoittunut novellini Hehkulintu löytyy Spin-lehden uusimmasta numerosta (1/2019), joka muuten sattuu kaiken lisäksi olemaan erityisen kaunis.

Tässä novellissa etsitään mahdotonta tuulisilta kareilta ja löydetäänkin jotakin. Mutta se olisi kamala juonipaljastus.

Syystä tai toisesta Hehkulinnun kanssa tuli aikanaan todella kiire, enkä uskaltanut katsoa siihen päinkään ennen päätoimittajan kommentteja. Turhaan tietysti hätäilin, ei siellä mitään hirveitä mörköjä odottanut, mutta tarinassa oli vielä suoristettavaa. Kerrankin korjailu oli kivaa, koska tunsin hyvin konkreettisesti, miten tarina parani. Ei sen olomuoto silti muuttunut: se on pieni tarina jonkin paljon suuremman varjossa. Ehkä saan siitä suuremmasta joskus kiinni.

TSFS:n jäsenet ja Spinin tilaajat ovat toki jo saaneet lehtensä ja altistuneet tekstille, halusivat tai eivät. Jos nyt heräsi polttava tarve saada uusin numero käsiinsä, niin sen tilaaminen onnistuu esimerkiksi täällä.

 

2 thoughts on “Novelliuutisia: Hehkulintu levittää siipensä Spinissä

  1. Ei ei, kommentit olivat erinomaisen hyödyllisiä! Olin sitä paitsi suurimmat tuskailuni jo tuskaillut. Tämä oli niin nopeasti syntynyt teksti, että onnistuin vakuuttamaan itseni siitä, että siinä täytyy olla jotain kamalaa vikaa 😀

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s