Kaikki syksyn lehdet: Spin paperilla ja verkossa

Spin on saapunut tilaajille aikaa sitten, mutta puolustan myöhäisyyttäni sillä, että sain vasta lehden käsiini. Enkelit ja demonit -teemainen numero on todella kaunis, joten se kannattaa lukea jo esteettisistä syistä. Ja löytyyhän sisällöstäkin kaikkea kivaa taivaallista ja epäpyhää!

Minulta löytyy lehdestä Suvi Laineen kanssa kirjoitettu yhteisartikkeli juutalaiskristillisestä enkelimytologiasta ja sen yhtymäkohdista Good Omensiin. Aiheeseen olisi kivaa perehtyä joskus pidemmän kaavan kautta, Pratchett ja Gaiman kun selvästi enkelioppinsa tuntevat. Lisäksi sain aikaan kirja-arvion Hal Duncanin Fabbles 2 -tarinakokoelmasta, jonka hienoutta yritän kovasti evankelioida kaikille.

Myös syksyn verkkolehti on ehtinyt ilmestyä. Tai ei se ihan itsestään ilmestynyt, verkkotoimittajan ominaisuudessa se piti kasatakin. Verkko-Spinin puolelta löytyy juttua Supernaturalista ja pelien naishahmoista sekä kirja-arviot Liu Cixinin Muistoja planeetta maasta -trilogiasta ja Jani Saxellin Helsinki Undeground -romaanista. Mukaan pääsi paperilehdestä myös Iisa Kotipellon Noviisi-voittajanovelli. Tarkoituksena on saada novelleille lisää näkyvyyttä ja/tai päästä julkaisemaan niitä enemmän, joten tästä se lähtee.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s