Spefisarjakuvan uusia tuulia

Vuoden ensimmäinen Spin saatiin julkaistua sopivasti Finnconiksi, ja Verkko-Spin seuraa perässä! Molempien teemana on spefisarjakuva. Ilahduttavaa, että perinteiseen lehteen saatiin peräti kuusi uutta sarjakuvaa. Tilaajille lehti onkin jo saapunut tai saapuu pikapuoliin.

Paperilehden sisältöön voi tutustua täällä; verkkolehdestä löytyy jälleen nostoja Spinistä sekä uusia juttuja. Camilla Kantola esittelee Unsounded-verkkosarjakuvaa, joka vaikuttaa erittäin mielenkiintoiselta tuttavuudelta. Lisäksi löytyy juttua vihdoin suomennetusta Usagi Yojimbo-sarjakuvasta sekä uutta kotimaista sarjakuvaakin.

Kirja-arvioiden puolella verkkolehdessä analysoidaan Critical Role -romaania Vox Machina: Kith & Kin. Tai siis minähän sen arvioin, mutta kirja ei ollut ihan helppo tapaus. Tunsin olevani suorastaan jäävi sanomaan mitään järkevää, koska Critical Rolen ykköskaudella tulee aina olemaan paikka sydämessäni. Lisäksi olen varma, että äänikirja olisi vedonnut paljon enemmän. Pitää varmaankin tehdä vertailevaa tutkimusta – luonnollisesti tieteen nimissä.

Joka tapauksessa meillä on lehtiä! Menkää, lukekaa, olkaa iloisia! (Jälkimmäinen ei ole pakollista.)

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s