Talven vihreitä lehtiä – Spin & Verkko-Spin

Spinin sateenkaarispefi-numero on saapunut karkottamaan talven harmautta! Lehti on kaunis kuin mikä niin ulkonäön kuin sisällönkin puolesta. Suosittelen lämpimästi – toimituksen jäsenkin vaikuttui lehden kolahtaessa postiluukusta.

Minulta on lehdessä kaksi (tai oikeastaan kolme) kirja-arviota mainioista pienoisromaaneista, joissa queerteemat asettuvat luonnolliseksi osaksi teosten maagisrealistisia maailmoja. Emily Teshin The Greenhollow Duology ja etenkin sen ensimmäinen osa Silver in the Wood on uskomattoman kaunis, myyttinen teos. Zen Chon omalaatuinen The Order of the Pure Moon Reflected on Water taas jatkaa wuxia-henkistä tarinaperinnettä ja ihastuttaa niin kielen kuin hahmojenkin puolesta.

Vasta ilmestyneen Verkko-Spinin teemaksi muodostui dystopiat ja sateenkaaret. Lehti on täynnä peliaiheista sisältöä: esseiden aiheina ovat Cyberpunk 2077 sekä Dragon Age: Inquisition, arvioissa taas esille pääsevät Necromunda: Hired Gun sekä Hades. Erinomaisen sisällön joukossa toimittajaa ilahduttaa etenkin kyberpunk – mikä on sinun juttusi?

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s